TROPIC

restauracja, catering, obiady dla firm, imprezy okolicznościowe, urodziny

 

 

imprezy okolicznościowe
wesela, chrzciny, komunie
catering

 

 

 

 

Zestaw dnia - 24 zł

    Drugie danie - 22 zł   

 

Oferta cateringowa obowiązuje
od poniedziałku do piątku od 11:00

dowóz gratis na terenie Oławy

 

 

  1. Zupa: barszcz ukraiński, II danie: kotlet po kaszubsku, ziemniaki, surówka

  2. Zupa: kalafiorowa, II danie: kotlet schabowy, frytki, surówka 

  3. Zupa: szczawiowa, II danie: kotlet mielony, ziemniaki, surówka 

  4. Zupa: kapuśniak, II danie: eskalop drobiowy, ziemniaki, surówka 

  5. Zupa: jarzynowa, II danie: kotlet schabowy po cygańsku, ziemniaki, surówka 

  6. Zupa: rosół, II danie: kotlet de volaille, frytki, surówka 

  7. Zupa: pomidorowa, II danie: karczek w sosie, kluski śląskie, surówka 

  8. Zupa: żurek z jajkiem, II danie: filet drobiowy panierowany, ziemniaki, surówka

  9. Zupa: pieczarkowa, II danie: schab z cebulką, ziemniaki, surówka 

  10. Zupa: grochowa, II danie: pierś grillowana z pieczarkami, frytki, surówka 

  11. Zupa: ogórkowa, II danie: siekaniec z pieczarkami, ziemniaki, surówka 

  12. Zupa: barszcz z uszkami, II danie: gyros drobiowy, frytki, surówka 

  13. Zupa: krupnik, II danie: kotlet schabowy po myśliwsku, ziemniaki, surówka 

  14. Zupa: zupa ryżowa na rosole, II danie: klopsiki w sosie pieczarkowym, ziemniaki, surówka 

  15. Zupa: fasolowa, II danie: udko pieczone, frytki, surówka 

  16. Zupa: kalafiorowa, II danie: kotlet schabowy, ziemniaki, surówka

  17. Zupa: kapuśniak, II danie: gulasz wieprzowy, kopytka, surówka

  18. Zupa: barszcz ukraiński, II danie: eskalop drobiowy, frytki, surówka

  19. Zupa: rosół, II danie: kotlet schabowy po cygańsku, ziemniaki, surówki

  20. Zupa: pomidorowa, II danie: kotlet mielony, ziemniaki, surówka 

  21. Zupa: grochowa, II danie: kotlet po kaszubsku, ziemniaki, surówka 

  22. Zupa: ogórkowa, II danie: spaghetti bolognese 

  23. Zupa: żurek z jajkiem, II danie: schab z cebulką, ziemniaki, surówka 

  24. Zupa: pieczarkowa, II danie: filet drobiowy panierowany, frytki, surówka 

  25. Zupa: jarzynowa, II danie: karczek w sosie chrzanowym, kopytka, surówka 

  26. Zupa: ryżowa na rosole, II danie: filet grillowany z pieczarkami, ziemniaki, surówka 

  27. Zupa: barszcz z uszkami, II danie: gołąbki z sosem pomidorowym 

  28. Zupa: krupnik, II danie: kotlet de volaille, ziemniaki, surówka 

  29. Zupa: fasolowa, II danie: siekaniec z pieczarkami, ziemniaki, surówka 

  30. Zupa: kalafiorowa, II danie: gyros, frytki, surówka

  31. Zupa: strogonow, II danie: spaghetti carbonara

 

Każda liczba w menu, jest numerem dnia 
w danym miesiącu wg kalendarza 

W każdy piątek drugie danie można 
wymienić na rybę lub pierogi